Rösten finns inte längre med mig – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Rösten finns inte längre med mig

Hallå! Jag vaknade igår med en hes stämma. Jag var på konsert på Gröna Lund i onsdags men skrek inte eller så. Mycket typiskt att bli hes då. Idag är det ännu värre. Så raspig röst. På torsdag ska jag och Angelica sjunga på en begravning så då måste rösten vara tillbaka. Tips på hur det ska gå till mottages tacksamt. Det bådar inte så gott att det är konsert imorgon också där jag garanterat inte kommer att kunna vara tyst. Som jag längtat efter att se Britney! Jag har velat se henne live sen jag var liten. Det kommer att bli magiskt!

Img 0613

Konserten på Grönan i onsdags var med Goo Goo Dolls och den var stämningsfull och nostalgisk. Vi var inne på Grönan flera timmar innan konserten började så vi åt middag tillsammans alla tjejer och sen åkte vi berg och dalbanan. Jag tycker att Gröna Lund är ett väldigt härligt ställe att bara hänga på. Dock hade jag mer än gärna gjort ytterligare ett besök där och köpt ett åkband. Haha, nu slog det mig just varför jag är hes. Jag skrek ju visst. Som en gaphals när vi åkte just berg och dalbanan. Typiskt! Tips för att återfå röst mottages hur som helst tacksamt.

Img 0594Bästa tjejerna. Det är sådana här kvällar man kommer minnas sen en regnig novemberdag. 

Img 0618Jag valde mellan boots och guldskorna. Ja, ni ser ju vad det blev. De är så osköna. Nu har jag skavsår på precis hela fötterna. Så ovärt. Nästa gång blir det sneakers. 

Img 0581Angelica lånade både klänning och väska från mig. Älskar min nya väska! 

Img 0614Jag älskar den förväntansfulla stämningen som är på Grönan.

Img 5438 1Inget tivolibesök utan sockervadd. 

Img 0666Det var mycket folk men inte alls trångt. 

Img 0668Vi hittade en perfekt plats att stå på. 

Img 0662Gänget! Nästa vecka spelar Molly Sandén så då hoppas jag att vi ska dit igen. 

Img 0655 2Jag fick en stark längtan av att också stå på en scen och sjunga. Tänk vilken mäktig känsla att ha en sån här publik framför sig. 

Img 0578

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Å Goo Goo Dolls är riktiga ungdomsfavoriter så kan förstå att det var en fin och nostalgisk konsert 🙂 Däremot besökte jag gröna lund för första gången för inte så länge sedan och blev såå besviken. Hade förväntat mig en härlig dag med massa åkande, men för någon som är från Göteborg är inte åkningen riktigt i klass med Liseberg. Däremot väldigt mysigt och fint beläget vid vattnet! Nästa gång kan jag ställa in mig på att bara köra femkamp eller något så kanske jag uppskattar det mer!

  1. jessicalagergren

   Jag håller med om att attraktionerna är mkt bättre på Liseberg! Femkamp är dock såå roligt!! 😀 Kram J

 2. R

  Hej Jessica!
  Jag längtar varje måndag till när tvillingbrodern släpps, ni är med mig i lurarna på morgon promenaden till jobbet och jag ville bara säga att det är en sån härlig start på den nya veckan 😆 jag skrattar alltid högt av det ni säger ni är så roliga !!
  Jag tycker också det är så spännande att du delar med dig av din och ibbes resa att försöka få ett syskon till Elsa! Tack för att du/ ni delar med ee så öppet.
  Jag undrar om du skulle vilja lyfta en undran i tvillingpodden ?
  Jag känner mig så Redo för att skaffa barn och min sambo ( varit tillammans i 7 år snart) pratar mycket om barn också känslan Jag får är att han känner samma sak … men jag har inte vågat fråga rakt ut så jag är rädd för att få ett nej jag vill vänta .. vi är båda 27 år och jag har alltid velat haft barn sen länge men ” chillat ner ” baby snacket gör några år sen då sambon inte var på samma tåg riktigt.
  Kan ni inte diskutera detta i podden och ge tips på hur mam berättar för sin kille att man är redo för nästa steg?
  Hur säger man?
  Hjälp mig snälla 🙏🏼
  Ha en fantastisk helg ni är grymma
  Kram
  R

Annons