Nu är jag igång! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Nu är jag igång!

Vilket jobb det är att måla om ett tak! Det saknades ett lager färg i sovrummet när vi flyttade in så det behövde bättras på. Det behövdes först målas med pensel på alla smala områden, sen rollas. Det tog en evighet men det blev så fint! Jag hade färg som hade fastnat på hornhinnan när jag var klar och helt prickig hela jag, så nästa gång ska jag använda skyddsglasögon. Men bra blev det!

Jag kan tyvärr inte räkna så när jag beräknade hur mycket färg som skulle gå åt till väggarna blev det helt fel. En burk på 0,68 liter räckte till att sparmåla runt alla kanter och att måla ett lager på nästan en av fyra väggar. Jag har bara en likadan burk till så jag har beställt mer. Känns som att det behövs ett lager till innan jag går på med kalkfärgen. Det kommer bli så mysigt i sovrummet. Vitt och fräscht i alla ära, men just sovrummet får gärna vara lite mörkare för min del. Sen tycker jag att de vita snickerierna blir väldigt fina mot det mörkt grå.

Kalkfärgen är i samma kulör som den grå som är på väggen nu, men blir en helt annan struktur på. Det kommer bli fantastiskt fint!

Det blir ljust i sovrummet trots att det är januari tack vare att huset ligger på en höjd.

Idag är jag hemma med Elsa och Bonnie och är Monkey-vakt. Vi ska strax gå till lekparken!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessicalagergren
      jessicalagergren

      Nu har dom äntligen hälsat på varandra ordentligt! 🙂 Tror de kommer börja leka inom kort. Signe älskade vår hund Mimmi. Kram J