Natten var en enda mardröm – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Natten var en enda mardröm

Jag vill inte hålla på och gnälla men den här natten går till historien som en av de tuffaste på länge. Bonnie har vaknat så så så många gånger. Det hjälper inte att ge henne nappen så att hon kan somna om eftersom att hon inte kan andas ordentligt när hon har den. Jag har fått gå runt med henne i famnen för att hon ska somna om – flera flera gånger. Jag var gråtfärdig till slut. Jag tror att hon sov som längst två timmar i sträck inatt vilket var uppskattat. Jag vet ju att det här går över och att hon kommer må bättre snart men när man är mitt i det är det riktigt tufft.

Att försöka sova när hon sover på dagen går inte heller tyvärr för hon sover max 30 minuter åt gången sen vaknar hon. Det längsta sovpasset har hon när vagnen rullar utomhus och att jag skulle sova då är ju helt omöjligt. Nu under förmiddagen är hon iallafall pigg och glad. Nu blir det en stor kopp kaffe och sen ska vi gå ut och gå en timme Bonnie och jag. Vila är ju verkligen den bästa medicinen så vila it is! Hoppas era små har klarat sig från förkylningarna som går nu! Kom ihåg att tvätta händerna – hela tiden!

Bonnie min Bonnie!

Inatt ska Ibbe ta henne så att jag får sova. Det ser jag fram emot! Min kropp är väldigt känslig och jag blir lätt sjuk om jag inte får sova.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Hehe låter som en dröm med 2 timmar sammanhängande. Här hemma vaknar bebis varje halvtimme sen 6 månader tillbaka. Med eller utan förkylning. Något sliten mamma här hemma. Behöver inte sminka mej till zombie idag iaf 😴🎃🧟‍♀️

 2. Elina

  Jag har ett så otroligt bra tips! Jag var själv skeptisk när jag fick det men det funkade så bra när min dotter var förkyld i våras: skär upp en gul lök i stora bitar och lägg i kokande vatten och ställ in i sovrummet när ni ska sova. Jag ställde in hela kastrullen på golvet 😂 ångan från löken öppnar upp och gör det lättare att andas! det luktar ju kanske inte supertrevligt men det fungerade verkligen! Och då hade jag innan testat hur många olika nässprayer, koksalt, nässugar som helst!

 3. Helena

  Du vet att du kan blanda Nezerils 0.25 mg/ml näsdroppar med koksaltlösning och ge så att Bonnie kan andas nattetid? Här får man receptet av barnakuten och BVC. Så bra. Man tar 4 droppar koksaltlösning plus 3 droppar Nezeril 0,25 mg/ml. Sug upp blandningen i en tom koksaltlösningspipett och ge sen två droppar i varje näsborre.

  Det blir allra bäst om man först ger lite ren koksaltlösning i varje näsborre och suger med nässug innan man ger det avsvällande.

  Vi har en bebis som är 1,5 månad yngre än Bonnie och han har redan klarat av två förkylningar men utan problem med nästäppa tack vare receptet ovan!

 4. Linnie

  Åh stackare, jag tycker det hjälper jättebra med renässans näsdroppar o sen amma direkt (i ditt fall ge ersättning). Efter ett litet tag släpper nästäppan i vårt fall…Men du kanske testat det ;( Hoppas på en bättre natt nu. Kram