När livet plötsligt tar slut – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

När livet plötsligt tar slut

Igår läste jag Terese Alvéns mans inlägg på Facebook och då brast mitt hjärta. Jag känner inte Terese men har träffat henne några gånger. För inte alls längesen fick hon diagnosen äggstockscancer, en aggressiv sådan. Igår valde hon att få sövas ner på grund av stark ångest och att hon är så svag. Hon har tagit farväl av sin man och sina barn. När jag läste det här kunde jag inte sluta gråta. Det var en sån smärta och sorg över att hennes barn ska växa upp utan sin mamma. Det är så orättvist att jag inte finner ord. Fina fina Terese. Alla mina tankar går till dig och din familj i den här vidriga stunden.

Tänk på att ta vara på alla dagar men framförallt varandra. Livet är så otroligt skört och man vet aldrig när det tar slut. Och skänk gärna några kronor till Cancerfonden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Ja.så tråkigt att läsa, som sagt ta till vara all tid man har tillsammans,då jag haft ett barn med barncancer så vet jag att allt blir upp och ner.tur att han överlevde,men livet är inte detsamma som innan.nu lever vi dag för dag och använder pengar till roliga saker,ingen ide att spara på hög.l av erfarenhet av andra föräldrar i samma sits,så lever Dom också som vi/jag.så lev nu.

  2. Sandra

    Usch jag grät så mycket när jag läste detta. Jag känner inte Terese men ändå känns det ju som att man är en god vän till alla er bloggare som man följer! Hälsan själv. Terese! Usch…. livet är så skört. Stor kram till dig Jessica ❤️

Annons