Möhippa deluxe! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Möhippa deluxe!

Jäklar i min lilla låda vad trött man blir efter en heldag med möhippa. Vi hade verkligen en superkul dag och alla var så peppade hela tiden. Först hade vi som jag skrev tidigare gemensam frukost dit bruden blev kidnappad. Hon blev kidnappad på jobbet (hon är barnmorska). Hon blev lurad att det skulle komma en födande kvinna som höll på att föda i bilen och E var på väg ner för att möta upp den födande kvinnan men där stod istället flera av hennes kompisar och överraskade henne. Efter den gemensamma frukosten åkte vi till brandstationen och Emelie fick göra både fystest, rökdykning och testa åka deras stegbil. Så himla roligt och verkligen ett tips till er som sa ha möhippa där bruden antingen är träningsintresserad eller helt enkelt bara gillar brandmän. Alla var så himla trevliga och gulliga där!
P4291055 P4291060 P4291070 P4291073 P4291085

Efter brandstationen var det dags för lunch ute. Vi hade picknick med medhavd pastasallad. Lite kallt utomhus igår men det funkade iaf som tur var. Efter lunchen åkte vi ut till Kastellet i Waxholm och lekte Fångarna på fortet. Min telefon låg på laddning där så jag tog inga bilder, men det var helt klart en av dagens absolut roligaste aktiviteter. Det är verkligen som Fångarna på fortet och det var hur roligt som helst. Jag vill åka tillbaka dit och leka en heldag, så roligt var det även om mitt lag inte vann tyvärr.

IMG_4803 IMG_4811 IMG_4819 IMG_4829 IMG_4831

Efter leken var det dags för dusch och bastu. Ljuvligt! Sen gjorde vi oss iordning och när vi kom iland i Waxholm igen stod världens bästa partybuss och väntade på oss. Det var samma företag som vi bokade med på vår 30-årsfest. Bästa Rosie körde (så himla härlig kvinna) och det var superpartystämning hela vägen in till stan. Vi avslutade kvällen med middag och utgång, men när klockan passerade 23:30 var jag sååå trött så jag åkte hem. Hela möhippan landade på 1700kr/person och det var lätt värt det! Mellan aktiviteterna lekte vi lite lekar också.

IMG_4854 IMG_4856

Nu ska jag och Elsa gå över till Angelica och Stefan för middag med lillebror och Maria. Ikväll är det ju Valborg men vi kommer inte att gå till någon brasa. Det krockar lite med nattningarna och kidsen är ändå lite för små för att uppskatta det riktigt än tror jag. Till förrätt har jag gjort chips med löjrom, smetana, dill och rödlök. Ljuvligt! Imorgon ringer klockan riktigt tidigt och vi ska åka till Kolmården!

IMG_4865

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.