Min nya hudvårdsrutin – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Min nya hudvårdsrutin

Det här inlägget är i stolt samarbete med Renlive Cosmeceuticals

Jag har tidigare jobbat som skönhetsexpert för ett magasin och i och med det har jag testat det mesta när det kommer till skönhet och hudvård. Jag har dock i ärlighetens namn varit lite av en slarver när det kommer hudvård för min egen del. Det är väl lite som skomakarens barn kan jag tänka mig. Det är först på senare år som jag har kommit att tycka om att vårda min hud och ge den allt den kan tänkas behöva. Numera älskar jag att pyssla om huden lite extra det sista jag gör innan jag går och lägger mig.

Jag har fått möjlighet att testa flera produkter från Renlive Cosmeceuticals. Jag har hört så mycket gott om deras produkter. De har väldigt många olika produkter som är anpassade efter hudtyp för maximal effekt. Om du är osäker på vilken hudtyp du har kan du alltid maila till Renlive och få guidning till rätt typ av produkter för just din hudtyp. Just nu får du dessutom hela 30% rabatt inne hos Renlive.se om du uppger koden jessica30 i kassan.
renlive_1Jag kommer att testa produkter från serien Rigenera och en produkt från serien Flexi. De produkterna jag kommer att testa är Reverse Age-defying Cream, Reveal Serum, Exo Mask och Botolifting Serum. En produkt som är en nyfunnen kärlek för mig i hudvårdsdjungeln är just serum. Om ni inte har provat ett serum av något slag innan så gör det, och då med aktiva ingredienser.
renlive_3Alla Renlives produkter är allergivänliga, naturliga och fria från paraffin, silicon och vaselin. Jag tycker att det ska bli så spännande att testa alla dessa produkter och jag kommer att recensera var och en av dem lite längre fram. Jag har redan smygstartat och favoriten hittills är Reveal Serum som boostar hudens cellförnyelse.
renlive_2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.