Karaokefest med hjälp av Telia Zone – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Karaokefest med hjälp av Telia Zone

Det här inlägget är i stolt samarbete med Telia Zone
karaoke_2

För ett tag sen bjöd jag och Angelica in till en härlig karaokefest hemma hos Angelica. Hon har sedan en tid tillbaka fått ett smartare hem med hjälp av Telia Zone. Du kan läsa mer om det smartare hem här. Kortfattat betyder det att Telia Zone är en del av ditt wifi som gör appar, uppkopplade apparater och smarta tjänster ännu lite smartare. Nästan alla Telia-kunder som har fasta bredband har Telia Zone – vill du se om du har rätt router eller vilken du behöver skaffa för att få Telia Zone kan du läsa mer här. Om du har Telia Zone får du själv bestämma hur många appar du vill köpa till.

Angelica har till exempel ett lås från Glue som hon kan låsa och låsa upp via en app i sin telefon. Det är väldigt smart om jag skulle behöva komma in hos henne men inte har någon nyckel. Vi borde också installera ett sånt lås. På det sättet slipper vi ha flera kopior av vår hemnyckel som lätt kommer bort.

Som en del av Telia Zone finns nu appen Singa som gör att du kan sjunga karaoke hemma, utan att behöva skaffa en massa dyr utrustning som behövs till klassisk karaoke. Vi bjöd in några tjejkompisar, drog igång rökmaskinen, beställde hem pizza och hade en superkul kväll. När vi inte sjöng karaoke hade vi musik på i bakgrunden med hjälp av appen Coplay. Med Coplay kan du be alla gäster att lägga till låtar från Spotify i en gemensam låtlista istället för att någon ska hänga över datorn och byta låt hela tiden. Smidigt!

Se filmen från vår lyckade kväll här. Jag kissade nästan på mig av Angelica dansmoves till “I’m too sexy”.

Nu är jag också sugen på att få ett smartare hem! Med Telia Zone bestämmer du själv hur du vill använda zonen. Du kan nöja dig med att aktivera en gratisapp eller köpa hem de där smarta prylarna som förenklar livet rejält. Det enda smarta som finns i vårt hem just nu är lampor som Ibbe har installerat som vi kan tända och släcka med hjälp av en app. Jag gillar att förenkla det som förenklas kan! På Smarta hemmet kan du läsa mer om Telia Zone och hur det fungerar.
karaoke_4Angelica bjöd verkligen på sig själv. Hon vet hur man underhåller en publik, haha.
karaoke_3Hela gänget med tjejer! Jag vill köra karaoke snart igen. Det var verkligen oväntat roligt!

Det här inlägget är i stolt samarbete med Telia Zone 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.