Kalas hemma hos oss! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Kalas hemma hos oss!

Nu i dessa tider blir det lite svårt att samla nära och kära och fira födelsedagar. Särskilt när flera av dem ligger i riskgrupper. Igår fyllde vår älskade Acko år och när han ställde in sitt kalas frågade jag om han inte ville komma och ha kalas hemma hos oss istället, men min lilla familj och Angelica & Nicklas. Det ville han!

Elsa fick bestämma allt. Dukning, tårta, kakor och bullar. Det var så gulligt att gå med henne i matbutiken och hon berättade för mig vad som brukar finnas på ett kalas. “Sen måste alla få en godispåse när de går hem, så är det på kalas!”. Vi blåste ballonger och förberedde allt tillsammans och hade ett riktigt mysigt kalas. Elsa, Bonnie, Philip och Alice hade målat en stor tavla till Acko. Jag älskade Elsas min när hon överlämnade paketet. Så stolt. Och så glad för Ackos skull som skulle få den fina tavlan.

Tavlan som kidsen målade. Elsa målade sånt som Acko gillar. “Acko gillar mig, så här är jag”.

Kalasdukning för Acko! Ett riktigt barnkalas, men han var nöjd!

Bonnie har fått väldigt långa armar…Hon fick tag i skålen med jordgubbar. (ja, jag vet att man inte ska köpa utländsa jordgubbar men Elsa ville väldigt gärna ha det på kalaset.)

Bonnie fick tag i en jordgubbe…

Och kladdade loss! Hon hade så roligt med sin jordgubbe! 

Två nöjda kalasbarn!

Popcorn, små muffins, tårta och kakor. Som det ska vara på ett kalas!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.