Jag saknar ord! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Jag saknar ord!

Vilken kväll igår! Jag och Angelica kom inte i säng förens vid 02:00 och när vi väl gjorde det kunde vi inte somna. Vi var helt uppe i varv efter Tvillingpodden live avsnitt 100. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för var och en av er som kom igår. Evigt tacksam är vad jag är! Det är så många som jag vill tacka och det ska jag göra i ett senare inlägg. Det var en fantastisk kväll på så många sätt jag och jag blir rörd när jag tänker på den. Jag och Angelica drog precis igång inspelningen från igår för att kolla ljudet (som var grymt tack vare Stefan!<3) Men vi var tvungna att stänga av för båda började gråta. Haha! Gud vilken kväll! Nu ska jag och Angelica iväg på ett event för Flattered sen ska vi lösa av männen i vabbandet där hemma.
tvillingpoddenlive

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tania

  Jag älskar din blogg och angelicas/Stefans men tycker det är tråkigt att ni, speciellt du uppdaterar din blogg så sällan😕 I perioder blir det att jag i alla fall, inte går in här till slut eftersom det ofta är bara 1 inlägg per dag.

 2. Kajsa

  Hej!
  Kan inte du lägga upp en video på när du sminkar dig? Eller när du sminkar Angelica om det blir enklare. Tycker du ‘alltid har så himla fin sminkning!

 3. Sandra

  Jag är sååå avundsjuk på alla som var där!! Haha! Synd att jag bor en bit bort och inte hade möjlighet att närvara. Ser fram emot att höra avsnittet:-) Ni är grymma! Kram!