Jessica Lagergrens

Jag har äntligen kommit igång!

I helgen har jag hängt med barnen och Ibbe har varit på avslutning med jobbet och ute med båten. Tack vare Angelicas hjälp har jag äntligen kommit igång med packningen. Det går liksom inte blunda för det längre, även om jag gärna hade gjort det ett tag till. Elsa och Alice var hos vår mamma lördag till söndag så idag passade jag och Angelica på att rensa i lekrummet. Alla typer av Mcd-leksaker och Kinder-överraskningar åkte ner i sopsäcken. Det var en så skön känsla att rensa bland alla leksaker och bara spara det hela och fina sakerna.

Lekrummet var mitt största projekt i den här flytten så att den stenen lyfts från mitt bröst är så himla härligt. Nästa steg blir att packa ner sånt jag inte använder varje dag från köket. Det  blir nog en del kartonger men jag ska försöka vara ganska hård i den rensningen också. Jag vill inte stå i mitt nya hus i november och tänka ”varför packade jag ner det här?”. Jag vill bara ha saker jag använder och som jag tycker om. Det låter som att jag nu bor i ett hus fullt av skit, men man (jag) samlar på sig en hel del under åren som gått.

I fredags var Annika här med sina kids och alla kidsen lekte. Tänk att Alice, Philip, Frans, Elsa, Elliot och Bonnie har känt varandra hela livet.

Elsa och Bonnie har varit så gulliga med varandra hela helgen. Elsa är verkligen världens mest omtänksamma storasyster till Bonnie Lo.

Igår åkte jag och Bonnie till min lillasyster i stan och hjälpte henne förbereda en babyshower till en av hennes kompisar. Det blev 38 mini-cupcakes i pastellfärger!

Mamma skickade en bild från helgens utflykt i skogen. Himlen hade öppnat sig och regnet öste ner till Elsa och Alice stora glädje. Så glad att dom har varandra, och att de har min mamma som mormor.

Idag fyllde vi upp den lilla poolen som Bonnie, Philip och Monkey badade i. Vilken sommarvärme vi har! Jag älskar det!

Jag passade på att njuta en stund i solen! Jag ser fram emot den här sommaren även om jag vet att den kommer bli tung bitvis när jag ska vara ifrån mina tjejer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.