Idag gäller det för mig! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Idag gäller det för mig!

Idag klockan 17:00 skriver jag teoriprovet! Håll gärna alla tummar du har för mig just precis då. Innan jag gick och la mig igår fick jag 60 av 65 poäng på ett testprov. Det var en skön känsla att somna till. Dock har jag drömt mardrömmar om teoriprovet exakt hela natten. Jag svarar på fråga efter fråga i mina drömmar och det går bra, men det är så många frågor. Jag hoppas att det riktiga provet liknar de frågorna jag har svarat på. Jag har gått igenom hela boken och gjort ett häfte med de viktigaste sakerna som jag behöver komma ihåg.

Igår råkade stackars Ibbe spilla ut ett helt glas vatten över mitt häfte och min teoribok. Jag bröt ihop totalt. Man får inte glömma att jag går in i vecka 37 imorgon och har en hel del hormoner i omlopp i kroppen. Som tur var torkade både häftet och boken så det var egentligen ingen fara, men där och då blev det bara för mycket för mig. Nu känner jag mig pepp på att skriva provet och måste bara klara det!

Snart mycket snart får jag köra bil i min ensamhet! Den känslan! Hur gulliga var inte Elsa och Philip här? Så små! Tänk att Elsa föddes i 38+5…. Imorgon går jag som sagt in i vecka 37… Om lillasyster skulle komma 38+5 föder jag sista helgen i juni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.