Hudvårdsrutin för en vintertorr hy – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Hudvårdsrutin för en vintertorr hy

I annonssamarbete med Apotek Hjärtat

Nu på vintern blir min hy alltid torr, över hela kroppen! Jag tänkte dela med mig av hur min hudvårdsrutin ser ut efter att jag sminkat av mig på kvällen. Förr var jag en riktig slarver när det kommer till hudvård men det har faktiskt blivit mycket bättre senaste åren. Jag har förstått hur viktigt det är att ta hand om huden och att tvål och vatten inte gör jobbet för min hud – längre. Missa inte min rabattkod JESSICA som ger dig 20% rabatt på Apolosophy och Akademiklinikens produkter på apotekhjartat.se.. Endast giltig online hos Apotek Hjärtat till 2/2.

Jag gör inte tio olika steg utan min rutin är enkel. Jag sminkar av mig sen peelar jag ansiktet 1-2 gånger i veckan. Sen flera år tillbaka använder jag Akademiklinikens Pure Triple Peel. Det är en fantastisk peeling som verkligen gör jobbet! Den tar bort döda hudceller och huden blir så len efteråt. Man ska massera in den på rengjord, fuktig hud och sen låta den sitta på som en mask i 1-5 minuter om man vill. Jag vill alltid det! Sen är det viktigt med fukt. Fukt, fukt och åter fukt! Just nu använder jag en nattkräm från Apolosophy som återfuktar huden under natten. Sen använder jag en högt älskad produkt som fungerar när som, Pure Berry Toner från Akademikliniken. Ni som har provat den vet vad jag menar. Som en liten dusch av bär. Klart!

Så härligt med rengjort och återfuktat ansikte innan det är dags att hoppa ner i sängen.

Mina tre favoriter från Apotek Hjärtat just nu!

Kom ihåg min rabattkod JESSICA som ger dig 20% rabatt på Apolosophy & Akademikliniken.

Ett sista tips som inte har med min hudvårdsrutin att göra. Nagellack från Apolosophy! Det rosa är verkligen perfect pink!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.