Helgens alla planer inställda – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Helgens alla planer inställda

I fredags kväll somnade jag i soffan och när jag vaknade till hade jag superont i halsen. Jag kröp ner i sängen, ställde alarmet på 06 eftersom att jag skulle iväg på träningshelg. Vaknade när klockan ringde igår och mådde fortfarande skit. Det var bara till att ställa in hela helgens planer. Så otroligt tråkigt och jag har legat nedbäddad sen dess. Jag har lite feber till och från och är alllmänt hängig. Jag tycker verkligen att det är aptrist att vara sjuk. Den enda fördelen med det var att jag kunde se mellofinalen. Heja John! Jag tror att han har stor chans att vinna hela Eurovision.

Idag mår jag lite bättre, men är fortfarande seg. Jag ska vila så mycket som det går så hoppas jag vara helt frisk imorgon. Jag har lite jobb att fixa med men får göra det ikväll tänker jag. Nu längtar jag efter våren och värmen så att man förhoppningsvis slipper alla tråkiga virus. Ibbe har varit sjuk i snart två veckor och hans förkylning vägrar släppa.

När vi skulle gå till förskolan i fredags morse sa Elsa “Mamma, jag är SÅ gullig, ta en bild på mig!”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Lundgren

    Oh ja gud, dessa förkylningar! E just nu gravid i vecka 33, i 8 veckor var jag dunderförkyld med bihåleinflammation. Efter en vecka i Thailand utan smaklökar och luktsinne släppte det! Då blev jag magsjuk istället… För jefla härligt alltså! Men jag är i värme och är på bättringsväg, men måste erkänna att jag är sjukt trött på att vara sjuk!!!

Annons