Hårets kvalitet efter graviditeten – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Hårets kvalitet efter graviditeten

Reklam för Apotek Hjärtat

Mitt hår har aldrig varit långt, tjockt och glansigt naturligt. Eller jo, när jag var i yngre tonåren hade jag världens tjockaste hår. Sen började jag färga håret och efter två graviditeter tappade jag så mycket hår. Istället för att försöka sträva efter ett långt och tjockt hår försöker jag få mitt hår så starkt och friskt som möjligt i den längden det är nu. Jag har testat Original Silicea under en längre period nu. Original Silicea är ett skönhetstillskott som ger näring inifrån för att bibehålla. ett tjockt hår, elastisk hud och starka naglar.

Just nu får du 25% rabatt på hela Siliceas sortiment hos Apotek Hjärtat med min kod JLAGERGREN25, endast online och koden är giltig till 8/5. Visste du att alla Siliceas produkter är 100% naturliga, vegansk och djurvänliga? Så bra! Du tar en kapsel om dagen och du kan läsa mer om Silicea HÄR.

Till sommaren skulle jag vilja bli lite ljusare i håret! Jag tycker att mitt hår känns både tjockare och starkare nu!

HÄR kan du läsa mer om Silicea och testa det du också! Kom ihåg att du får 25% rabatt på Silicea hos Apotek Hjärtat med koden JLAGERGREN25. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessicalagergren

      Tycker du jag strålar som en gravid, haha? Nej, jag är väldigt nöjd med två barn, men man ska såklart aldrig säga aldrig! 🙂 Kram J

  1. Lisen O.

    Så bra tips! Jag har provat ett annat tillskott men märkte ingen direkt skillnad. Ska ge detta en chans! Mvh tunnhårig.