Gubbfötter & utan doft! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Gubbfötter & utan doft!

Både jag och Angelica lider av gubbfötter. Alltså riktigt torra, lite spruckna och risiga tassar helt enkelt. Jag har länge funderat på att boka in mig på medicinsk fotvård, men jag älskar inte tanken på det. Jag vill liksom ha fina fötter om jag ska gå på fotvård, men fattar ju att hela meningen med fotvård är att få hjälp. Det skulle vara som att gå på massage fast man precis blivit masserad hemma. Efter att veckans avsnitt av Tvillingpodden släpptes idag där vi har en stor kroppsspecial fick jag en hel del tips!

I Tvillingpodden efterlyste jag även tips på goda parfymer. Jag hade en favorit väldigt länge, en från Dolce & Gabbana som hette Femenine. Den görs inte längre och efter det har jag inte hittat någon doft som jag älskar till hundra procent. Jag vill att min parfym ska vara sportig, fräsch, lätt och frisk, gärna med toner av citrus. Sitter du på ett sådant tips får du gärna dela med dig! Jag tycker att herrparfymer doftar godare överlag och har inget emot att dofta herre så hit me med era bästa tips!

Jag har varit på en härlig långpromenad med Monkey idag. Så himla mysigt!

Monkey blev väldigt intresserad av en staty vi mötte på vägen.

Älskar att ljuset har kommit tillbaka igen! Solen ger mig så otroligt mycket energi! Och i kombinationen med all den här snön blir det så vackert ute!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Jag har också gubbfötter haha! Extremt torra och det känns som att inget hjälper.
  Kul, Femenine är min favorit också. Har mini-lite kvar i en flaska. Så himla synd att den inte görs längre. Jag får ofta komplimanger när jag har den 😀

 2. Sofie

  Jag har också världens torraste fötter. Men härom kvällen när jag hade filmat fötterna (för första gången sen i somras typ… 🙈) så smörjde jag i brist på annat in dem med barnens Bepanthen. Alltså, fötterna är som nya!!! Tips tips!

 3. Emma

  Jag har länge sökt efter den perfekta parfymen och har nu äntligen hittat en favorit som jag kommer bära var eviga dag 😊 dolce gabbana l’imperatrice, den är MAGISK!

 4. Liselott

  Tror överlag att vi nästan alla slarvar med att smörja in fötterna varje dag . Ansikte och kropp är mer intressant , så där slarvar vi inte. Bra tips i kommentarsfältet .

 5. Petra

  Dolce and gabana (osäker stavning) Light blue har varit en sådan doft för mig i många år. Toppen när man också kan ha den i lotion form när man vill ha lite mindre doft

 6. Frida

  Testa att köpa biocool foot care, super bra fotbad som man kör en dag i veckan, fötterna håller sig himla fina då. Och så klart du ska testa riktig medicinsk fotvård. Jag jobbar som fotterapeut och jag lovar du kommer älska de och sedan vilja gå regelbundet.

 7. Maria

  Har också hårda partier och fnasiga fossar (trots att min man masserat mina fötter varje söndag sedan vi blev tillsammans för 6 år sedan :p)
  Filar dem regelbundet då jag tycker det är både fult och ofräscht med helt torra partier som fastnar i strumpor och så. är svårare nu när jag är gravid i vecka 36 snart 37 och kunna fila fötterna.

 8. Elin

  Jag har också problem med fnasiga fötter. Men har du kollat så du inte har fotsvamp. Är väldigt vanligt att man tror man har torra och spruckna fötter men så är det svamp. Sen tips på parfym, jag har Marc Jacobs Perfect. Doftar underbart!

 9. Mari

  testa scholl daglig fuktkräm för torr hud ! Svinbra, fila först bort allt så där så det gör ont att gå hahaha sen smörj varje kväll, en vecka sen e dom som barnfötter ! Ha det sen som kvällsrutin! Krämen torkar in på nån minut bara inget kladd ! Hatar oxå kladdiga fötter som man halkar runt med, men den här krämen e svinbra! Finns olika scholl, köpt fel nångång den torkade aldrig in, det ska va den som heter daglig fuktkräm inte spruckna hälar eller nåt !

 10. Ida

  En kollega hade på sig Hugo boss nuit pour femme. Gick efter henne hela dagen för jag tyckte hon luktade så gott 😂 ÄLSKAR den!

 11. -Jenny-

  Jag säger bara – foot mender- tacka mig sen. Gul pumpkräm på apotek. Dyr men värd varenda krona. Noll hälsprickor och fnösktorra fötter sedan två vintrar tillbaka!!!

  1. Helena

   Jag började med FootMender för typ två veckor sen. Innan hade jag sprickor, och allmänt supertorra och fnöskiga fötter. Nu har jag babylena fötter och sprickorna är nästan helt borta, faktiskt magiskt! Trodde faktiskt aldrig att den skulle vara så bra.

 12. Beatrice

  Gillar precis samma typ av doft och har fastnat för den Hermès Un Jardin Sur Le Nil, tycker den doftar riktigt gott:)

 13. Sara

  Jag har också gubbfötter… Du måste boka in en tid för fotvård, man känner sig som en ny människa efteråt 🤗