Första natten i sin egen säng – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Första natten i sin egen säng

Idag fyller Elsa 10 veckor och det ska vi fira med att inviga spjälsängen. Den är så himla mysig så jag hoppas att hon ska trivas där. Hon kommer säkert sova som en stock, men för min del blir det nog väldigt tomt utan henne precis precis bredvid. Vi får se hur länge jag låter henne ligga där. 😉 Jag passade på att sätta upp hennes megafina sänghimmel från Ellos i hennes rum. Visst blev det mysigt?

image

 

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessicalagergren

   Hej Sara!
   Jag har bloggat massor sen inlägget om första natten i egen säng. Hoppas att du kan se alla inlägg. 🙂 Kram J

 1. Alexandra

  Så fint ni gör! Måste bara berätta att jag för bara några dagar sedan hittade eran podd. Eller jag visste om den men det är inte förens nu jag lyssnat. Haha vad jag skrattar gott! Så rolig podd att lyssna på. Iaf, det jag vill komma fram till är att jag nu bara på typ 3 dagar lyssnat igenom alla era avsnitt haha! Lyssnade så mycket igår att jag drömde om podden till och med. Ändra inget i ert upplägg, grymt skoj! Ni är bäst! Hälsa Angelica detta också =)

 2. Alexandra

  Sådär har vi också sängen. Tagit av ena spjälsängsidan för att ha den som förlängning av vår säng första tiden och att bebis vänjer sig vid sin säng. Tanken är att han från början ska sova i sin säng så gott det går på natten. Sedan sätta på sidan när han blivit äldre. Bf nästa fredag =)