Första dagen på nya jobbet – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Första dagen på nya jobbet

Idag jobbar jag mitt första pass på mitt extrajobb Skincity. Jag provjobbade där förra veckan och det var så roligt! Det är på samma avdelningen som Angelica jobbar på, logistik. Vi plockar ordrar och packar paket. Sen förra veckan har jag längtat tillbaka dit! Dels är arbetsuppgifterna roliga och det är så skönt att jobba fysiskt efter så många år vid datorn. Men sen är det så många härliga och trevliga människor där vilket gör jobbet ännu roligare!

Vi ska inte lägga ner vårt eget företag som jag såg att någon var orolig för. Vi kör på som vanligt med det men båda kände för att kombinera med något helt annat vilket jag hoppas och tror kan ge oss mer energi in i vårt företag.

F01e928f 8d61 4fef 81e2 878c3e8f174d

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tesse

  Jag behöver tips. Jag börjar bli lite bitter.. mina två bästa kompisar har blivit gravida och har 6 veckor emellan bara. Det är ju värsta drömmen. Jag vill också bli gravid och känner mig stressad . Har försökt i två månader nu. Vet att det är ingenting.. men usch vad hemsk man känner sig:( är självklart glad för deras skull men hoppas nu att jag också blir gravid. Båda dom blev gravida på första försöket med… Vet att man har 6 månader kvar att försöka så att barnen åtminstone blir födda på samma år 🙈

  1. Sophie

   .. kan vara rätt skönt att inte ha jämnåriga barn som sina vänner sedan tidigare också – för bebisar blir barn och vips visar det sig att ni har heeelt olika syn på barnuppfostran och då blir det jobbigt 🙂 istället kan du hitta vänner vars barn du vet leker bra med dina och hålla umgänget med gamla vänner barn (och partner)-fritt

  2. Kajsa

   Åh gud, är tvungen att svara för jag känner verkligen med dig! När vi började försöka så blev flera av mina vänner gravida snabbt och nån var redan gravid. Det var SÅ jobbigt! Speciellt efter ett tag. För oss tog det nämligen 11 månader att bli gravid och ärligt talat, på slutet orkade jag inte ens träffa de här vännerna, trots att de är nära vänner som jag älskar. Men det gjorde för ont helt enkelt. Men nu är du långt ifrån där ännu och några månader ifrån varandra i ålder kommer ju att vara INGENTING snart! Och om du nu skulle hamna i min situation så är mitt tips att prata prata prata med dina vänner om hur det känns! Och tillåt dig att känna som du gör. Jag var dålig på båda dom grejerna, jag drog mig liksom bara tillbaka utan att förklara och skämdes över hur jag kände. Tack och lov så är de världsbäst och fattade ändå. När du väl blir gravid och får barn så tror jag att allting läks och att ni kan hänga igen, så var det iaf för oss. Behöver jag säga att jag inte är ett dugg bitter idag att min son är ett år yngre? Bara superlyx med massa vänner som nyligen gått igenom exakt det man själv gör och kan komma med goda råd, låna ut bebisprylar och allt möjligt 🙂 lycka till!

 2. Ellinor

  GRATTIS TILL JOBBET! Va kul att du fick det. Jag tror samtidigt det kan vara bra med ett extrajobb när ni är egna företagare. Då slipper det va panik att få in offerter och arbeten och rodda i att ragga jobb hela tiden. Vad det kommer bli avslappnande för er två. Jag tror det är jättebra och kul. Att bara kunna släppa lite mer och ändå lita på att ekonomi håller och mindre stress. SÅ HIMLA SKOJ och bra för er.
  <3