Elsas första konstverk – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Elsas första konstverk

Tänk att lilla Elsa skapade något så vackert – i sömnen. Jag skulle gjort fotavtryck för längesen men vi har helt enkelt glömt bort det. Bättre sent än aldrig! Vad kan man mer göra som minnessak? Gipsavtryck? Vad har ni gjort?

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Haha, inte sent ute om man jämför med mig. Min dotter är 1,5 år och jag gjorde precis fotavtryck i hennes bebisbok. Foten täckte nästan halva sidan i boken:)

  2. Carina H

    Gud så fint det blev,har inte gjort själv något sådant, men min dotter med familj gjorde till första barnbarnet avtryck av hennes fötter på örngott, blev jättefint, så nu sover jag(mormor) med små fötter på kudden. ett bra tips är att detta kan man göra och ge i julklapp till mormor-morfar/farmor-farfar. hon skrev även året på. Lycka till om du tänker pröva. (men man använder en annan färg som inte försvinner i tvätten.) jag har har 2 örngott och dom är nu 8 år gamal, men lika fräscha som nya.

  3. Frida

    så fint! vi har tänkt i samma banor med vår fyra veckors tös men grubblar lite över vilken typ av färg att använda. vad har du använt för färg?