Deltagare till Ung & Bortskämd sökes – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Deltagare till Ung & Bortskämd sökes

Det blir en ny säsong av Ung & Bortskämd på TV3 och nu söker de nya festliga, unga och bortskämda deltagare. Är du 18 år eller äldre, bor hemma och blir servad av dina föräldrar? Känner du igen dig? Eller känner du någon som du tycker passar perfekt in? Tveka då inte att höra av dig till aina.lesse@baluba.se eller skicka in en ansökan på en gång via länken här.
sok-till-en-ny-sasong-av-ung-bortskamd

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena nielsen

  Hej, jag vill ansöka till rollen i ung och bortskämd. Min syster tipsade om detta, och tyckte att jag var given. Hör gärna av er om ni vill veta mer. Mvh!

 2. Anonym

  Jag har en tjej i min klass som betalar allt på delbetalning och har hon inte pengar till att betala av allt så fixar hennes mamma allt. Hon har flera gånger satte sig själv i ekonomiska kriser men mamma fixar, hur bortsänd är man inte då? Hon gör ingenting i hemmet och får allt som hon vill,lite små dum vilket även är kul.

 3. Rasmus Eriksson

  Tjena,
  Jag är snart 18 men kan vara med på ung och bortskämd, jag är verkligen bortskämd, tex fråga alltid pappa efter pengar men när han säger nej så blir jag arg, han gör mat åt mig och allt typ jag gör inget här hemma, jag skulle kunna vara med nästa säsong

 4. Tilda

  Hej jag har en kompis som jag vill söka in till nästa säsong av ung och bortskämd. Hon är inte så ansvarstagande och hon behöver lära sig ta egna ansvar eftersom att hennes föräldrar gör ALLT för henne. Hon får vad hon vill (för nån vecka sen fick hon 5 par Michael Kors skor som hon tjatade till sig), hon städar aldrig undan efter sig eftersom hennes föräldrar städar åt henne, dom kör henne vart hon vill (som förra veckan då dom körde henne ända till stockholm för att hon skulle på en fest, hon bor i Örebro vill jag tillägga). Hon går på gymnasiet och ändå packar hennes mamma hennes gympaväska varje gång det är idrott… Hon får också frukost på sängen varje morgon… Programmet skulle vara väldigt nyttigt för henne i framtiden, annars tror jag att det är kört för henne.. Hejdå!

 5. Atorina rihoneh

  Mitt namn är Fanny och vill söka in min kompis Atorina till detta program eftersom att hon behöver lära sig att ta egna ansvar. Hon bor henne fortfarande och har inget jobb. Hon lever på sina föräldrars pengar och gör absolut ingenting hemma än att äta och sova