Delar med mig av #mittkaos – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Delar med mig av #mittkaos

Jag märker att det sprider sig en trend just nu i sociala medier. Allt ska, eller behöver inte vara så tillrättalagt och perfekt. Många konton på instagram visar fint städade hem, inga leksaker så långt ögat kan nå trots flera små barn i huset. Alla som har barn vet att det inte kan vara välstädat hela tiden. Eller att du bara ser barn som alltid är glada, mätta och nöjda. Under hela december kommer jag att vara med i Johanna Kajsons julkalender och den har lite liknande tema. Mer om det i december!

Men innan dess skulle jag vilja se mer vardagskaos i mina sociala flöden. Lägg gärna upp en bild på instagram och använd #mittkaos. Allt är inte perfekt, visst är livet på topp vissa stunder, men inte alla timmar på dygnet. Vi behöver inte låtsas för varandra att allt är 100% hela tiden. Här kommer några bilder från min telefon som får symbolisera #mittkaos för mig.
mittkaos4Elsa är för det mesta glad, men ibland tröttnar även hon.
mittkaos_1Inte superstökigt, men heller ingen tillrättalagd bild.
mittkaos_2Det här är en bild som Elsa har tagit. Hon älskar att gå runt med min telefon och fota hemma. Man kan skymta hennes lilla rosa strumpa. Gullmunk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.