Barns brutala ärlighet – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Barns brutala ärlighet

I nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden kommer vi prata om saker barn har sagt. Elsa sa till mig när vi skulle duscha “mamma, varför hänger dina tuttar?”. Då förklarade jag att de alltid varit lite hängigare men att de blivit hängigare med åren. Jag sa att det blir så! Att dom var lite högre upp förut, när jag var yngre. Hon svarade “Jaha, såg man din tatuering under tutten då?”. Haha, det var en miss av mig när jag gjorde min senaste tatuering. Jag hade bh på mig så jag tyckte att placeringen blev perfekt. men sen när jag kom hem och släppte tuttarna fria så täcks toppen av texten av bröstet.

I veckans avsnitt av Tvillingpodden som är ute nu pratar vi om “skämtet som landade fel”. Det är många grova skämt som är inskickade av lyssnare, så förbered dig på det om du tänker lyssna. Mitt skämt som landade helt fel kan jag inte ens skriva ut här. Men lyssna gärna HÄR.

Klänningen har ingenting med inlägget att göra, men du hittar den HÄR (adlink) Med koden 425421 får du rabatt hos Ellos! 

Kjolen hittar du HÄR. (adlink) Såg att den är på halva priset nu dessutom!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Jag låg i min sons säng i morgonrock och han sa ”jävla stora tittar!” Ingen pratar så hemma hos oss så vart det kom ifrån vet jag ej 😂🤷🏼‍♀️

  2. T

    Jag och min 4-åring var på badhuset och hon går helt kavat fram till en kvinna och pekar på en kvinna och säger ”titta mamma så mycket hår hon har på sin fiffi, varför har inte du det”. Dog lite inombords och mumlade en ursäkt 😂