Bad & babymassage med Bonnie – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Bad & babymassage med Bonnie

I annonssamarbete med Weleda

Jag gör som ni redan vet ett längre samarbete tillsammans med Weleda. Jag är så glad över att få vara en ambassadör för Weleda som har produkter som verkligen fungerar och är helt naturliga. En av favoriterna ur deras babysortiment är Calendula Baby Oil. Den är ekologisk och innehåller bara två ingredienser, sesamolja och extrakt från ringblomma. Just ringblomma har läkande egenskaper och finns i alla produkter i Calendulaserien från Weleda.

Calendula Baby Oil vårdar, skyddar och rengör och du kan använda den i badet och som rengöring av den känsliga bebishuden. Jag brukar ge Bonnie babymassage och använder då Calendula Baby Oil. Den är parfymfri och är dermatologiskt testad. Dessutom är all Weledas hudvård framtagen i samarbete med barnmorskor. Vi älskar den! Du kan köpa Calendula Baby Oil hos Apotek Hjärtat.

Oljan är helt naturlig – precis som din bebis!

Hon älskar att bada!

Calendula Baby Oil är en multifunktionell produkt som kan användas till mycket. Den är perfekt att smörja in på torra partier på huden.

Nybadad och masserad! Totalt avslappnad liten Bonnie!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Haha åh jag FÖRSTÅR ju att du har koll och är beredd, men stresspåslaget av bilderna där Bonnie ligger själv i vattnet😅 Mvh hönsmamman med kroniskt hög puls