Jessica Lagergrens

Attefallshus & flytt i sikte!

Reklam för Attefallshuset24

Något jag verkligen kommer sakna när jag flyttar från villan är alla våra förråd utomhus. Jag som älskar att pyssla i trädgården tycker om förråden som förvaring till alla blomstergrejer. Krukor, vattenslang, jord och lökar är perfekt att ha i ett förråd utomhus. När jag fick frågan om att göra ett samarbete med Attefallshuset24 blev jag nyfiken och så glad. Jag visste inte att de förutom just attefallshus, även gör förråd. Jag skulle verkligen vilja ha ett litet förråd på min nya tomt.

När jag, Angelica och mamma planerade att köpa en gård tillsammans med tillhörande tomt tittade vi på attefallshus hos just Attefallshuset24. Deras utbud är väldigt brett och det huset vi fastnade för heter ”Timmerstuga med sovloft”. Det är 35 kvm och har ett mysigt sovloft. Nu blev det som ni vet inget köp av gården, så drömmarna om att ha mamma på tomten får vänta. Men den dagen jag köper en tomt och bygger ett hus, då vill jag ha ett attefallshus i min trädgård. Om inte mamma ska bo där är det perfekt med ett extra gästhus, eller på sikt ett hus för någon av Elsa och Bonnie att bo i.

Attefallshus24 bygger sina hus i långsamt odlad furu, vilket ger en lång livsstil och en gedigen känsla som jag verkligen gillar. Om du funderar på att bygga en sommarstuga, vill ha ett förråd utomhus eller kanske ett litet lusthus tycker jag att du ska spana in Attefallshuset24. Jag blev väldigt inspirerad av deras bilder och längtar extra mycket efter min flytt nu.

Attefallshuset24

Här är attefallshuset som mamma skulle byggt på vår gård om den hade blivit vår. Hur fint? Jag älskar det!

Attefallshuset24

Sen älskar jag även den här lilla timmerstugan med terasstak! Om du vill bygga en större sommarstuga eller ett fritidshus har Attefallshuset24 timmerstugor som är upp till hela 100kvm. Läs mer om Attefallshuset24 och se hela utbudet HÄR.

Här är det lilla förrådet jag har idag. Det hade varit mysigt med ett litet lusthus eller ett uterum vid mitt nya hus.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.