Jessica Lagergrens

Veckans invägning

Jag hade tänkt väga mig idag fast vi är ute till havs men lyckades såklart glömma vågen hemma. Skönt känner jag, haha. På ett sätt känns det lite farligt att jag inte har koll på siffrorna men samtidigt så är det inte hela världen heller. Det är några veckor hit eller dit. Jag kommer inte räkna points (Viktväktarna) under den här semesterveckan men jag kommer inte frossa loss som om att det inte fanns en morgondag, för det gör det ju. Från och med måndag nästa vecka är det slut på ”semester-feeling” och åter till gamla strikta kostrutiner. Träningen lägger jag dock inte ner det minsta utan ska snart köra igång dagens styrkepass. Vi ska lägga till vid en brygga idag och då ska jag träna i land även om det faktiskt hade funkat fint att träna styrka ombord på båten.

Det ÄR jobbigt att ha en 14 månaders ombord. Det är för ljust när hon ska sova så då vill hon bara röja loss. Hon pillar på ALLT och är inte still en sekund. Vi har gjort det supermysigt i akterruffen till henne så där inne både sover och leker hon en hel del vilket är skönt. Till nästa sommar vill jag ha en större båt. Det kanske blir lättare nästa sommar när Elsa går och är äldre, vad vet jag. Vad har ni för erfarenhet av barn och båtliv? Nu ska vi åka och möta upp min moster och hennes familj ute på en ö. Ikväll blir det taco fiesta!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni göra det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
– Tjugoandra veckan
– Tjugotredje veckan
– Tjugofjärde veckan
– Tjugofemte veckan
– Tjugosjätte veckan
– Tjugosjunde veckan
– Tjugoåttonde veckan
– Tjugonionde veckan
– Trettionde veckan
– Trettioförsta veckan
– Trettioandra veckan
– Trettiotredje veckan
– Trettiofjärde veckan
– Trettiofemte veckan
– Trettiosjätte veckan
– Trettiosjunde veckan
– Trettioåttonde veckan
– Trettionionde veckan
– Fyrtionde veckan
 Fyrtioförsta veckan
 Fyrtioandra veckan
– Fyrtiotredje veckan
traning_lagergren
BIlden får symbolisera den grymma träningsveckan som har varit där jag verkligen har maxat! Det känns så skönt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Jag får inte till min träning alls! Hur ska man lägga upp ett träningspass? Jag skulle vilja anlita en pt men dom pengarna finns inte just nu!

  2. Karin

    Åh vi vill också ha båt men kan INGENTING haha. Vad är det för båt ni har eller vad rekommenderar ni för enklare turer i skärgården? Vill inte sova i tält haha!

  3. Emma

    Jag har två tvillingpojkar som är två i år. Vi var ute i motorbåten i tre veckor förra året. De hade under denna tide ögoninflammation, feber och magsjuka. Herregud var helt slut efter semestern ? I år har det gått sååå mkt bättre, de är mkt nöjdare. Förra året börjde de gråta så fort vi la till (inte alls stressande) men iår älskar de när vi startar motorn och de sitter som två ljus. Vi har iof kört vattkoppor ×2 men sååå myckte lättare i år iaf. Så det blir bättre nästa år ?

  4. Evelina

    Jag är riktigt imponerad av din viktresa, du har gjort de i ett tempo som är hållbart. Jag har precis fått en son på snart 3 månader och jag har en del kilon att bli av med då jag va överviktig innan jag blev gravid. Och att läsa din blogg gör att jag har fått motivation att ta tag i mig själv. Så jag vill bara säga tack för att du är så ärlig i din blogg om dina med och motgångar. ?