Jessica Lagergrens

Veckans invägning

Håll i er nu. För dagens siffra på vågen är helt otrolig. Jag var ju väldigt orolig och nervös när jag gick och la mig igår kväll. Mitt hjärta slår så hårt när jag tar de där stegen upp på vågen – varje måndag. Jag försöker tänka ”det spelar ingen roll”, men det gör det ju. Det spelar jättestor roll. Jag har ju tagit ett beslut. Jag har en plan och när jag frångår planen blir jag besviken på mig själv. Håll i hatten nu. Vågen visade – 3,3 kg. Fattar ni hur mycket det är? En tanig fjällräv väger liksom 3,3 kg. Och det har jag gått ner på en vecka. Nu har jag gått ner – 15,4 kg totalt sen jag startade den 28/9. Jag har äntligen krossat 15 kilosgränsen. Den har jag strävat efter i så många veckor och nu är den äntligen här. Det är lika mycket som 30 välmående ekorrar väger tillsammans. Hur jag ska fira? Med en ännu längre promenad än jag brukar. Så funkar jag, om vågen visar plus blir jag peppad att bättra mig. Om vågen visar såhär mycket minus blir jag ännu mer peppad på att nå mitt mål. Hur går det för er andra som försöker gå ner i vikt? Kan jag så kan vem som helst!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
FullSizeRender-34

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Vad duktig du är, det syns verkligen =) Jag tycker att det är så himla svårt. Varje kväll säger jag till mig själv att imorgon – imorgon börjar jag! Sen har jag ännu en skitnatt med lillkillen och tycker så himla synd om mig själv så jag äter en ostmacka för mycket – sen känns det som att hela dagen har skitit sig ändå så jag börjar imorgon istället. Sen ännu en skitnatt med 4 uppvak och så fortsätter det. Blir så less på mig själv!

  2. Fanny

    Grym du är! Ska försöka börja ja med här nu, försöker tänka på veckorna hur man äter sen unnar ja något litet på helgen:) måste bara fråga, har du en waist trainer/shaper på dig på bilden?:)

    1. jessicalagergren

      Hej! Kul att du också ska börja! 🙂 Nej, tyvärr inte. Jag har ett hederligt underställ på mig! 😀 Haha, men man kanske borde börja med waist-trainer? Kram J

      1. Fanny

        Ja e lite sugen på att testa de, har några kompisar som gjort de o de har verkligen funkat för dem plus att de fått mkt smalare midja men mer former liksom tänk typ kardashian former:p lite överdrivet men typ:) o så e deras kroppar även utan korsetten numera:)

  3. Anne

    Så himla gott resultat! Yes! Tänker mig att hälften är vatten du bundit vid förra vägningen och hälften ren fettförlust. Fantastiskt! Börjar du känna igen kroppens olika reaktioner utifr menscykel och när du ”slarvat”? Det är den kunskapen som gör att man håller ut lättare. Tack för länkade förslag på Shapeplagg. Slog till i dag! Verkar jättebra! Nu kan jag ha min nya klänning! 🙂

  4. Susanna

    Heja dig! Grymt!

    Jag kör ej vv, men har gått ner 6,5 kg på två månader och -11cm på midjan på lågkolhydratskost, och inget gluten. Mitt mål är 25kg så jag har drygt 19kvar. Har 1,5 kg kvar till mitt första delmål och du peppar då mig otroligt med din resa! Så bra jobbat J! Hoppas också på ett stort ras här i februari så en kommer över tröskeln, skulle vara så kul att spränga ett tiotal.

  5. Sofie

    Oj fasen vad bra du är!! Du inspirerar verkligen o tack vare dig har jag nu bestämt mig för att ta tag i gravidkilona på riktigt och gått med i vv 🙂 Hoppas de ska gå lika bra som för dig… Älskar podden förresten!

  6. Johanna

    Du är grym Jessica!
    Älskar att följa din resa och du har nu inspirerat mig att ta tag i mig själv med. Blev VV-medlem för en och en halv vecka sedan! -0,8 kg första invägningen ☺ Tänkte bara höra lite: Har förstått att du inte tränar typ gym eller pass men att du promenerar nästan varje dag. Hur många dagar i veckan gör du det ungerfär och hur långt blir det i genomsnitt? Vet ju att alla är olika men ändå kul att kunna se att om man tex följer pointsen och promenerar 5km 4dagar i veckan så får man dessa resultaten osv. Tänkte också fråga; 15 kg låter ju jättemycket och jag tycker det syns på dina bilder men känner du det själv? Typ hur kläder sitter och vad du orkar å så? Och gör du egna recept på vv eller söker du och tar det som är mest likt det du äter? Förlåt för många frågaor haha
    Tack igen för inspon, bloggen och podden 🙂

    1. jessicalagergren

      Hej bästa Johanna!
      Tack snälla! 🙂 Grymt att du också blivit medlem och bra jobbat med första invägningen! Jag har precis börjat träna på gym/pass och kommer att köra ett pass i veckan utöver mina promenader. Jag kommer ut på promenad 1 timme i veckan. Jag brukar komma upp i 8km i snitt. Ibland lite kortare, ibland mycket längre. 🙂
      15 kg låter väldigt mycket men jag känner inte så stor skillnad. Jag har en del kvar att gå ner så tänker att jag kommer känna större skillnad om kanske 10 kg till. Jag gör inga egna recept, men jag äter heller inga recept från VV. Jag äter köttbullar, couscous, tomatsås, köttfärsbiffar, tacos, ja helt vanlig mat liksom. 🙂 Tack för att du lyssnar & läser! Kram J

  7. Caroline

    Du är så jäkla grym och en riktig inspiration!! Min tanke var att gå ner 10 kg till min födelsedag i maj, det började bra med -2kg första veckan men sen tog det stopp. Och nu går det inte alls bra med viktnedgången, eftersom jag plötsligt visade plus på en sticka istället! Men det gör inte så mycket, jag får ta tag i träning och vikt efter graviditeten istället!
    Heja dig!! <3

      1. Mia

        Jezuz! Fan va grymt!!!
        Täknar du from Elsa kom eller när du gick med i VV?
        Fick barn för 10 dagar sen..men de har amningsprogram också va? Kanske sätter igång om några veckor!

        1. jessicalagergren

          Hejsan! Jag har räknat från när jag startade med VV 28/9. Elsa kom 22/5 så däremellan har jag ingen aning om vad jag vägde. Ja, de har ett amningsprogram! 🙂 Kram J

  8. Caroline

    Jag har gått ner 7,5 kg på fyra veckor,men jag gör inte vv. Har gjort det innan och fungerar ju super! Just nu är det skit jobbigt för äter liksom bara sallad, kvarg och protein bröl! Men ska gå över till vv när jag gått ner totalt 20 kg tänkte jag 🙂 då har jag 15 kg kvar sedan!

  9. Maria

    Bra jobbat Jessica!! Detta firas med att nominera Tvillingpodden till Finest för typ femtioelfte gången… 😉 hihi!

  10. Mos-gos

    Du är så jävla bra!!! Grymt jobbat! Jag har fuskat i en vecka och lyckats gå upp 2 kg av de 5.6 jag tappat. Så himla surt! Så idag är det nya tag som gäller. Kommer vara svårt då jag är i Göteborg hos släktingar och inte kan styra över maten själv men jag ska lösa det. På något sätt ska det gå. För precis som du säger så har jag satt ett mål och det är på den vägen det är. Den enda vägen är ner!!