Jessica Lagergrens

Jag har testat positivt!

Det var väl bara en tidsfråga. Det är så många i min närhet som har Covid nu och idag testade jag positivt. Är helt sänkt och går nu in i karantän med barnen. Vi ses på andra sidan! Jag är dubbelvaccinerad så jag hoppas på en mild variant av den här skiten, men det får tiden utvisa. Fler där ute som ligger hemma med Covid?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie - blivande fyrabarnsmamma ?

    Krya på dig! ❤️
    Vi fick det innan jul. Jag som är gravid var den som fick det värst, extrem värk i kroppen var det jobbigaste, sen hosta, feber, snorig, svag och andfådd. Hostan sitter kvar nu över en månad senare. Men är ändå glad att vi klarade oss så pass lindrigt ändå ❤️ Är dubbelt vaccinerade. Undrar hur det hade gått annars ?

  2. Annica

    Krya på dig !
    Jag testade positivt i lördags.
    Haft feber, ont i halsen , snorig, hosta , huvudvärk och lite ont i kroppen.
    Hade bara feber i 3 dagar som skönt är

  3. Sandra

    En till här! Testade positivt i söndags så dag 4 av 7 dagars karantän här med familjen i trång lägenhet. Trist för barnen (5 & 8) att behöva vara instängda hemma när de är helt friska! Jag mår inte heller särskilt dåligt, lite förkyld. Min mamma har handlat mat oss och lämnat utanför dörren så vi ej ses. Ska få tredje sprutan i mitten av feb.

  4. Nina H

    Inte jag men min dotter testade positivt på ett snabbtest idag. Inga symtom igår men hon vaknade med 40 graders feber inatt. Inga lediga tider till PCR-test heller. Så nu får hela familjen sitta i karantän!

  5. Kajsa

    Testade positivt idag. Så är också i karantän. Redan rastlös men samtidigt för trött att göra nåt. Jaja bara o ta sig igenom!

  6. F

    Jag är trippel vaccinerad och testades positivt förra veckan. Har haft milda symptom. Feber men inte så hög, lite snorig, ont i halsen och nackspärr. Men mår redan bättre 🙂

    Krya på dig.