Jessica Lagergrens

Att hamna i en kris

”De allra flesta hamnar någon gång i en kris. Krisen kan komma plötsligt eller på grund av något som har pågått under en längre tid. En kris går alltid över, även om det kan ta tid. Ibland kan du behöva stöd eller hjälp att bearbeta dina upplevelser.”

Så skriver 1177.se om att hamna i en kris. Jag har insett att jag är mitt i en kris. Det sköna med just en kris är att den går över. Eller för mig vet jag att den kommer att gå över. Dock vet jag också med mig att jag kanske tar lite väl snabba beslut när jag är mitt i en kris (jag har krisat förut) Därför försöker jag nu som Angelica så fint sagt att man ska ”sitta ner i båten”.

En av krisgrejerna som däremot inte känns som ett förhastat beslut men som kanske hör krisen till är att jag vill bli blond. Isblond typ! Kanske är det så att man vill genomgå förändringar när man är mitt i en kris i jakt på förändring (och förbättring). Vad vet jag. Så länge jag inte börjar ta tokiga beslut som skadar mig själv eller andra tänker jag att det är lugnt.

Mitt hår blir alltid mörkare automatiskt på hösten/vintern och egentligen är jag ju brunett.

Som jag såg ut i håret i somras skulle jag vilja se ut igen! Älskar det isigt blonda!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.