Jessica Lagergrens

Vi är återförenade igen!

Nu tänker jag skapa en liten nedräkning för inflytt på kontoret. Det är 91 dagar kvar tills det är dags att ställa upp våra små skrivbord igen (eller bygga ett stort matbord) och skapa en kreativ plats för oss att jobba på. Kontoret ligger i Täby Park som är under uppbyggnad i detta nu. Vi har varit på området en sväng för att se hur det ser ut, men inte sett just vårt hus. Det ska bli väldigt spännande med ett sprillans nytt kontor. Det blir ganska stor kontrast från vårt förra kontor som var allt annat än nytt.

Vi kommer ha vårt kontor i en butikslokal på markplan med stora glasfönster. Jag ser framför mig att vi ställer upp lite utemöbler utanför så att man kan sitta där ute på morgonen och dricka sin andra kopp kaffe. Nu längtar jag så mycket! Vi får hoppas att det lossnar snart med samarbeten, annars får vi vara kreativa och komma på annat att göra. Kontoret är signat för nästan 4 år så något skoj behöver vi komma på. Som det ser ut med beställningar på tavlor får det bli en ateljé om inte annat.

idag har jag flera målningar att påbörja. Det tar ganska många timmar/dagar att göra en. Jag målar i akvarell som måste torka mellan alla lager.

På morgonpromenaden med Monkey som sov här inatt träffade vi en liten kattkompis. Så gullig! Jag blev sugen på en till liten katt.

Hemmakontor idag. Bakom mig pågår fullt kaos eftersom att vi renoverar hallen och tvättstugan. Det kommer bli SÅ bra! Bilder kommer inom kort.

Så näpet litet ansikte på katten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej Jessica! Heja dig! Vilka fantastiska tavlor!! 🙂 vad kostar en tavla och kan man beställa vilket djurmotiv som helst?

    Mvh Camilla

    1. jessicalagergren

      Hejsan! Tusen tack! Just nu kostar dom 450kr + frakt. Jag kan nog måla nästan alla djur tror jag! 😀 Kram J

  2. Didi

    Men GUUUD är det du som målar/ritar de där teckningarna ?!?! Du är ju en konstnär, hur duktig som helst! Har aldrig sett det förut att du målar.

    ja jag hoppas att alla samarbeten kommer igång snart igen. Jag tror många influenser har börjat få en lite wakeupcall över att man kanske behöver ha en plan B yrkesmässigt, för vad händer när samarbeten slutar komma in. Vad gör man då? Det är ju inte samma sak som att man jobbar på en ica säger vi, får sparken och då går man till consum.. för har man en blogg så har man bara en blogg.. Jaja många funderingar kring det där.. Men jag är övertygad om att just nu lär komma på annat, ni är otroligt kreativa och som sagt, din konstnärliga talang är amazing.