Jessica Lagergrens

När allt pausas!

Här kommer en liten uppdatering från sjukstugan! I helgen kräktes Bonnie men vi tänkte först att det var på grund av för mycket mat i kombination med mjölk när hon skulle sova. När hon sedan fortsatte kräkas förstod vi att det nog inte riktigt var fallet. Hon och Ibbe har varit hemma hela helgen. Inatt vaknade jag av en liten E som sa ”mamma jag kräks”. Och det gjorde hon. I sängen. Jag har varit uppe minst en gång i timmen och hållit bort hår, tröstat och hållit fram hink. Det bästa med E när hon är att hon säger till innan. Jag har hunnit upp och dit med hinken varenda gång hela natten. Älskade unge. Hon har inte kräkts sen inatt, men är riktigt matt.

Bonnie har inte kräkts sen i lördags med är fortfarande hängig. Inatt började även Ibbe kräkas så nu ligger han isolerad uppe i sovrummet och jag springer mellan alla tre med vätska. Nu vet man att man lever, haha. Jag hoppas att jag slipper men inser att chansen för att slippa är rätt så liten. Men hoppet är det sista som överger en! Nu håller jag alla tummar jag har. Nu ska vi sätta på dagens tredje film och fortsätta ta det lugnt i soffan och få i Elsa teskedsvis med vätska. Hon säger själv att hon är frisk nu men hon är vit som ett lakan och halvsitter i soffan. Nu blir det total karantän i 48 timmar – minst. Förmodligen ännu fler för att vara på säkra sidan! Hoppas att ni andra håller er friska!

Jag njuter av ett perfekt kokt ägg och en kopp varmt kaffe från Svanfeldts Coffee. Assietten är också från Svanfeldts Coffee. Hur fin?

Älskade lilla E. Jag har bäddat med handdukar i soffan. Tvättmaskinen går varm och handspriten flödar. Hehe.

Lilla B är inte riktigt med i matchen än. Hon vilar mest hela tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.