Jessica Lagergrens

Stilren kappa från Isabella x Styelin

I annonssamarbete med Ellos

Har ni spanat in Isabella Löwengrips unika samarbete med Stylein och Ellos? Det finns massor av fina plagg och det bästa av allt med den kollektionen är att den går upp till storlek 56/XXXL. Jag har klickat hem kappan som heter ”New York”. Den är klassisk, stilren och så snygg och finns i svart, brunt och beige. Klicka HÄR för att komma till kollektionen.

Just nu får du 30% rabatt* på dyraste varan inkl märken (ej möbler) med koden 403455Koden är giltig t.o.m 31/10 och gäller på ordinarie priser. Det finns massor av fina nyheter just nu hos Ellos. Spana in stickade nyheter HÄR, jackor och kappor HÄR och skor HÄR. Passa på att uppdatera din höstgarderob nu! Jag älskar Ellos stickade tröjor och det är väldigt lätt att hitta något som passar för alla tycker jag. Klicka HÄR för att komma till Ellos.

Kappan i beige hittar du HÄR. Snygg mockakjol från Isabellas kollektion hittar du HÄR. Topp i trikå hittar du HÄR. 

Snygg svart kjol i satin, också från Isabellas kollektion. Du hittar den HÄR. Polotröjo i bland annat merinoull och kashmir, du hittar den HÄR. Svart kort kjol som är döpt till Paris hittar du HÄR.

Så fin kappa från Isabella x Styelin. Du hittar den HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    åh ja jag har sett att hon har ett sånt samarbete men det är ju så dyrt. 🙁
    Kanske det blir lättare med rabatten, ska kolla runt lite igen.
    Du ser jättefin ut i kappan, den ljusa, super!! <3