Jessica Lagergrens

6 favoriter i svart!

Idag ska jag jobba med två barn hemma. Förskolan har planeringsdag. Jag har en artikel att skriva (frilansar ju som journalist) och sen har jag tre samarbeten att få ihop. Jag börjar känna att jag måste dra ner på jobbet lite. Just nu jobbar jag mer än vad jag vill och då blir det inte roligt och så vill jag inte ha det. Det svåra är bara att tacka nej när det är så roliga uppdrag. Men när sakerna hamnar på hög blir det övermäktigt att få ihop allt runt omkring som kallas livet.

Det är längesen jag gjorde ett plock med favoriter så jag tyckte att det var på tiden! Det här skapade jag igår kväll när jag inte kunde somna…. Jag tycker att färg är härligt på alla sätt och vis men det är något speciellt med svart. Jag älskar svart. Svarta träningskläder, svart sotade ögon, svarta fransar. Ni fattar! Svart passar till precis allt och svart är den färg som dominerar i min garderob. Här är 6 favoriter i svart just nu!

Löwengrip ansiktskräm Aimn – överdel Lancome – svart skugga OPI – överlack Richmond & finch – mobilskal Aimn – barntights

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.