Jessica Lagergrens

UglyDolls med kompisarna!

I annonssamarbete med SF Studios & UglyDolls

Ikväll har jag, Elsa och Bonnie bjudit in till filmkväll hemma och tittat på UglyDolls. Förra veckan hade vi fredagsmys och såg den men som ni vet ser barn gärna om filmer igen och igen och igen. Elsas kusiner Alice & Philip tyckte att det var väldigt mysigt att få komma hit på filmkväll en torsdag. Förut var de här var och varannan kväll när vi bodde grannar men nu när de har flyttat blir träffarna inte lika spontana. Ett plus är att en filmkväll som den ikväll uppskattas ännu mer när de ses mer sällan. Det är fint att se de tre tillsammans. De har en syskonrelation och jag hoppas att de alltid kommer få ha det.

Nu kan du också ha myskväll hemma med film och köpa UglyDolls digitalt hos SF Anytime. Just nu får du dessutom 10% rabatt på köpfilmen Uglydolls med min kod Jessica10 hos SF Anytime*. Jag älskade också filmen och den har spelats flitigt här hemma senaste veckan. Jag gillar filmer som alla i familjen har glädje av. UglyDolls är verkligen en sån film! Så tips till helgen! 

Elsa och jag förberedde med popcorn och donuts!

Så mysigt med kusinerna och kompisen Frans.

Små UglyDolls gjorde oss sällskap.  

Kusintrion!

SF Anytime har ett av nordens bredaste utbud av hyrfilmer. Det bästa med SF Anytime är att du bara betalar för det du vill se. Inga abonnemang eller medlemsavgifter. Smidigt!

*Registrera ett konto på sfanytime.com (kostnadsfritt). Välj film och tryck på prisknappen, välj KÖP (vid Hyrperiod) och tryck på texten ”+ Värdekod”. Skriv in din kod i textfältet och tryck på ”KÖP”. Din filmkod går även att använda för att köpa film i SF Anytimes Smart TV-app. Villkor för filmkoden: Filmkoden gäller för valfri köpfilm i SF Anytimes utbud (upp till 169 kr). Koden har inget restvärde om man köper något för mindre än 169 kr. Filmen finns tillgänglig under Mina Filmer på det konto du köper från. Filmkoden är giltig till och med *2019-09-20*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.