Jessica Lagergrens

Ingenting händer…

Men åh! Allt stannade av. Varenda liten känning. Nu buffar hon bara på som vanligt där inne. Så typiskt ändå att vara inställd på att lillasyster skulle komma ungefär samtidigt som Elsa kom. Om det skulle vara exakt samma dag, vilket jag ju fattar är en orimlig tanke, så skulle hon komma på söndag. Men så blir det nog inte, haha.

Nu kan jag bara ta det lugnt och vänta…. Jag är mycket pirrigare den här gången än när Elsa skulle komma. Men då hade jag ju ingen aning om vad som väntade. Nu vet jag lite mer hur det kommer att kännas, även om jag ärligt talat inte alls ser fram emot den smärtan som sitter i värkarna. Men jag hoppas och tror att jag kommer att kunna hantera det på ett annorlunda sätt den här gången. Andas, fokusera, andas – och ta en värk i taget. Vi får se hur det blir när jag väl är där. Jag kommer försöka uppdatera här när vi åker in, men för fler uppdateringar kan du följa mig på Instagram, jessicalagergren. Det blir nog en och annan livesändning från förlossningen!

Idag ska Elsa och jag på utflykt till min kusin och stallet. Hon har fått tre(!) föl och sen köpt alpackor! Där hon bor och jobbar är en av mina favoritplatser på jorden. Kanske att jag slappnar av så mycket när jag är där att förlossningen sätter igång.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mawlen

    Snart är hon här!!! Jag låg o storgrät o sa till min man att lillasyster AAAAALDRIG kommer komma ut! Dagen efter gick vattnet vid 7 och innan 15 var hon här! Från absolut noll känningar. Men klänningen Jessica!! Hur ljuvlig! ? jag vill ha sån oxå! Vart är den från?