Jessica Lagergrens

Väntar på ett tecken…

Vilken otrolig trötthet som slagit mig sen körkortet blev mitt. Först nu kan jag slappna av på riktigt och det märks på min kropp att den varit på helspänn under en längre tid. Nu kan jag somna sittandes. Lite obehagligt att vara såhär trött men jag antar att jag behöver lyssna på kroppen nu.

Igår gick vi in i vecka 38. (37+2 idag). Elsa kom i vecka 38+5 så om lillasyster bestämmer sig för att komma ut ungefär samtidigt kommer hon nästa helg. Nu går jag bara runt och väntar på ett tecken. En slempropp som lossnar, vatten som går eller värkar. Att slemproppen lossnar betyder inte att bebis är på väg men jag tror att slemproppen lossnade ungefär en vecka innan Elsa föddes.

Idag har jag träffat Annikas lilla bebis. Han var verkligen så liten och gosig och söt. Nu längtar jag så mycket efter att lillasyster ska komma ut!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Men Gud så söt liten bebis. Många som får bebisar nu känns det som. Vad mysigt. jag har inte hållt i en bebis sedan 8 år tillbaka. Längtar tills jag får hålla i kusinernas. 🙂
    Jag tycker du är asgrym som klarat av ett körkort med din höggravida mage, hormoner, gravidhjärna och allt. Alltså wow. Starkt jobbat, du är en kämpe, en kvinna med makt över ditt egna liv och med stark vilja över vad du vill ha. Du är en powerwoman!