300 avsnitt firas med livesändning! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

300 avsnitt firas med livesändning!

300 avsnitt av Tvillingpodden har det alldeles snart hunnit bli! För att fira avsnitt 300 skulle jag och Angelica såklart velat ha ett himla hallaballooo med stort event med minst 300 gäster. Men det går av uppenbarliga skäl inte. Därför har vi istället bestämt oss för att ha en livesändning på Angelicas Instagram klockan 21:00 imorgon. angelicalagergren heter hon där. Vi kommer att sända från ett hotellrum, hoppas att ni är med oss då!

Jag fick otroligt mycket kärlek på instagram igår när jag berättade att jag var låg. Det är så fint att ha så mycket stöd när det behövs som mest. Många frågade vad som har hänt, men det är inget speciellt som har hänt egentligen. Det är små saker som lagts på hög som tillslut gjorde att det rann över. Det var längesen jag grät så mycket som jag grät igår. Sen kom det dåliga samvetet på kvällen.

Att jag gråter över saker som i andras ögon kan uppfattas som små. Att det finns människor med problem på riktigt. Men man ska såklart inte förminska sig själv och sina känslor, men det är inte helt lätt alla gånger. Jag avslutade dagen med ett Yinyoga-pass som gjorde mig avslappnad, lugn och framförallt tacksam över allt fint i mitt liv.

Tacksam över att ha det här nyllet vid min sida – alltid!

Alltid nära och aldrig en tråkig stund med henne!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monkan

    Det går inte att jämföra. tycker jag. Det som är litet för mig är kanske stort för någon annan och tvärtom. Du har all rätt till dina känslor. Kram