16 dagar kvar till jul – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

16 dagar kvar till jul

Nu är det lite mer än två veckor kvar till julafton. Vi kommer att fira hemma hos oss på självaste julafton, sen har Ibbe och jag inte pratat mer om hur vi ska fira resten av dagarna. Han kommer att vara ledig runt jul- och nyår vilket känns välbehövligt, för båda. Vi har haft en otroligt intensiv höst både privat och på jobbfronten. Han har pitchat på ett stort projekt som har tagit mycket av hans tid. Nu håller jag alla tummar för att projektet blir av, även om det skulle innebära en hel del tid hemifrån för hans del. Men det vore så kul för honom om det blev av!

Under min uppväxt klädde vi alltid granen kvällen före julafton. Jag tänker att man då ju har julgranen väldigt kort tid och efter julens dagar vill iallafall jag bara städa bort julen och ta in tulpaner och blicka framåt mot våren. När klär ni granen? Jag har en önskan om att göra det på tredje advent. Jag har inte frågat Ibbe än hur han känner men jag hoppas att han känner samma sak. Det är ändå några hundralappar man lägger på den där granen så då är det härligt om man får njuta lite mer av den. 

Det här måste vara Elsas andra jul. Vilken liten plutt! Orimliga mängder med julklappar under granen. I år har vi bestämt att man köper en julklapp till en bestämd person i sällskapet. Då blir det mer genomtänkt och alla får en julklapp var. Sen ska vi spela julklappsspelet. Årets höjdpunkt! Spelar ni det i era familjer? Hur brukar det sluta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. T

    Vi klär granen runt lucia. Hemma klädde vi också den 23:e men jag känner som du att i mellandagarna vill jag bara kasta ut den. Så ovärt att bara ha den några dagar… Tycker att hela magin med julen tar tvättslut när juldagarna är över 😅

    Jag vägrar julklappsspelet.. men så är jag också en person som HATAR alla former av spel och lekar. Har alltid gjort det. Tycker mest att det är utbyte av skitsaker. Däremot älskar jag att ge bort välgenomtänkta julklappar och likaså att få ❤️