Mammaliv i Nashville

Charcoal Ballerina

Av min lillebror fick jag denna underbara tavlan från SMÄM.
Jag har länge suktat efter hennes underbara prints & nu fick jag min första. LOVE!
Mannen fick mersmak & vi kände att kanske blir det ett perfekt ”tema” till vårt sovrum. Eller många lite hullerombuller i matsalsrummet.
Åh. Inredning blir man då aldrig färdig med!
Det är så kul, men ibland vill plånboken inte riktigt hänga med 😉
DSC_5337

Jag har förövrigt blivit helt dagvill nu. Visste inte alls att det var lördag! Underbart. Här har vi verkligen en stress free zone just nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolin Axelsson

    Hej!

    Jag har ett tips om något fint som jag tror du kommer att gilla. En kompis webshop med ursköna bohem-haremsbyxor, fotografier med en obeskrivlig känsla samt kristall halsband som ger massa energi. Jag har själv ett av halsbanden och jag vill knappt ta av mig det när jag sover=) Även om man inte vill köpa nåt så är det så himla fint att bara klicka omkring på de olika bilderna..

    Ha en skön fortsättning och ett gott nytt år!

  2. Hanna Watson

    Nu hände samma sak för mig som för dig ett tag sen. Jag tappade bort dig!! Haha. Fick ny dator och de senaste bookmarksen hängde inte med. Helt plötsligt tänkte jag ”Nemän, jag hade ju inte kollat in Jenny på några dar!?” Som tur var mindes jag din adress 😉

    Hej från hemma i Sverige! 🙂

    Hanna

  3. Caroline

    Åh, vilka fina prints! Tack för tipset! Är ständigt på jakt efter fina tavlor till alla våra vita väggar. Efter två år i vårt hus har jag lyckats hitta fyra tavlor till hela huset :). Kram

  4. Karin

    Kul! Hon är så duktig!

    Svar: Nej, alltså vi streamer ju från tex tv4 Play och svt play, programmen jag räknade upp, bland annat… men det funkar ju prima! Har skaffat tv4 play premium också så kan se allt. Varför funkar det inte för dig? Vi har ganska kass uppkoppling ändå, men funkar ändå fint!
    Men vi har även hyrt lite filmer inne på själva Apple TV:n… igår såg vi tex snabba cash 3 som jag längtat länge efter:)

    1. jennybenny

      Ahhh okej! Jag tänkte väl att det inte kunde vara SÅ bra 😉 Jag stramar men måste ha svensk ip-adress för att kunna strema? Somliga tv3 play serier kan jag inte se tex. Jättetrist!