jeanettebouvinnygren

Halloween på Gröna Lund

Precis som varje höstlov de senaste åren Å besökte vi Gröna Lund nu i Halloweentider. Nytt för i år var ju tydligen att man måste förboka sina biljetter då de endast släpps ett visst antal. Men vilket båg alltså. Precis som föregående år så var det kaos där inne. Alltså kaos. Galet mycket folk och väntetiderna på vissa åkattraktioner var 75-90 minuter. Jag skulle aldrig ställa mig i en sån kö ens när det är strålande sol och varmt ute och definitivt inte när det var så kallt som det var i måndags när vi var där. 11-åringarna var även där i söndags men då ringde dom och ville bli hämtade efter 1,5 timme på grund av att det var alldeles för mycket folk och de inte fanns en möjlighet att ens kunna åka nånting med relativt liten kö.

Visst, det är oroligt mysigt att gå omkring där inne i dessa tider då de pyntat otroligt fint och verkligen lagt ner krut för just detta Halloween på Grönan men alltså folkmängden och kylan förtar liksom. Det blir inget kul. Men vi krigade på ett par timmar och barnen var väldigt glada och nöjda ändå. Och det är ju såklart det viktigaste. Framåt kvällningen blev det lite för läskigt för Mileon då det till slut kryllade av utklädda clowner och häxor så vid 19-tiden begav vi oss hem till lugnet och Strängnäs igen.

Jag hoppas Gröna Lund gör en ändring till nästa år för jag gillar ändå vår tradition med att gå till Gröna Lund under Halloween men det är inte speciellt mysigt att betala dyra pengar för att stå i kö bara. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.