jeanettebouvinnygren

Noll motivation

Nu var det ett tag sen. Jag har verkligen haft noll motivation att blogga de senaste dagarna. Kanske för att det inte hänt något speciellt direkt. Dagarna avlöser varandra i rask takt och sjukdomarna hemma hos oss också. Usch för de senaste veckorna. Alla barnen har varit sjuka och även både jag och Jimmy. Jimmy var på Närakuten med Java tidigare idag då natten var kaos och hon skrek sig igenom hela natten stackaren. Vi misstänkte öronen och så var det ju. Öroninflammation och 10 dagars antibiotikakur väntar nu. Lagom till höstlovet.

Själv sitter jag på jobbet. Började 9 imorse och slutar 23. Men tiden går väldigt fort här på jobbet. Om en stund ska vi bege oss till Stockholm för att gå på bio och i onsdags så var jag med min brukare på Michael Bublés konsert i globen. My god vilken pipa den mannen har. Helt otroligt fin röst.

Imorgon skulle vi egentligen ha gått på premiären av Robin Hood-musikalen hela familjen men eftersom Java är sjuk så får vi rodda om lite.

Jag har fixat om lite hemma också den sista tiden. Jag ska visa er bilder så småningom när allt är klart. Vill typ göra om allt hemma just nu. Men det går ju såklart inte men lite i taget går ju alldeles utmärkt. 😉

Vi hörs vidare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.