jeanettebouvinnygren

Övertid och skogsmulle

Igår hade jag ju som varje helgpass på jobbet ett i mitt tycke mördarpass. Jobbar 9-23 på lördagen och sen 9-16 på söndagen under mina helger. Igår var det riktigt trögt att åka iväg till jobbet då jag fortfarande kände mig rätt matt i kroppen efter veckans magsjuka (som precis drabbat ännu en familjemedlem för övrigt) men det var ändå kul att vara där men hade ändå nedräkning de sista timmarna för jag längtade verkligen hem till sängen. Men min kollega som skulle jobba natt och kliva på klockan 23 blev sjuk och det fanns ingen annan att ta in med kort varsel en lördagkväll så jag stannade kvar. Och slutade alltså 11 imorse istället. Så det blev 26 timmars jobb. Vaken natt dessutom. Jag var riktigt trött på småtimmarna imorse men det gick ändå över förväntan. Väl hemma blev jag serverad en god brunch med pannkakor, äggröra, fattiga riddare och annat gott. Jimmy och Java begav sig till Stockholm för att jag skulle få gå och sova men det vackra höstvädret fick mig att hellre vilja ge mig ut i solen än att lägga mig och sova så sagt och gjort. Jag, Winston och Mileon kokade varm choklad och gjorde mackor och gick bort till skogen. Så himla mysigt.

Vi picknickade, letade svamp och kottar, lekte och hade en jättemysig förmiddag tillsammans i skogen. Solen värmde verkligen och vi njöt alla tre. När vi kom hem blev det att fixa lite med tvätten och när Jimmy och Java kom hem så käkade vi middag och gick ut och röjde på tomten. Eller Jimmy röjde och jag tittade mest på om jag ska vara ärlig. 😉 Vi har iallafall plockat undan utemöblerna och har rustat trädgården för vinter och snö. Tänk att det liksom kan komma snö om bara några veckor. I värsta fall någon vecka bara. Usch, jag är verkligen inte redo.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min man och dotter, kolla sista avsnittet av serien Heder och sen ska jag sova. Jäklar vad jag ska sova. Nu har jag varit vaken i snart 39 timmar. Och det börjar kännas kan jag säga så god natt från mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.