jeanettebouvinnygren

Underbara fredag

Jag har haft en slapp ledig fredag tillsammans med Java och Mileon. Mileon har varit hemma från skolan idag för han har ont i halsen. Fick även hem Nelia vid lunch då hon också åkt på halsont och feber. Ikväll vankas skoldisco för de små och jag kan inte låta bli att bli lite nostalgisk då Winston hade sitt första skoldisco för ett år sen och det absolut sista smset jag fick utav Frank var ett svar på bilden jag då skickade på vår uppklädda förväntansfulla son. Frank skrev ”Han är så jävla fin❤️”. Det känns som att det är en grej man vill skriva ut och rama in och ha i Winstons rum.

I helgen jobbar jag, imorgon 9-23, monsterpass, och på söndag 9-16 så jag tror att jag kommer vara rätt trött på söndag kväll så denna lediga dag idag är välbehövlig för att ladda batterierna lite. Har helt ont i kroppen också för igår hade jag nypremiär på gymmet, hör o häpna.

Så jag vaknade imorse o ba Jag är sjuk. Jag har fått influensa. Haha, men nej det var bara en jävulsk träningsvärk. Men jag ser faktiskt fram emot att gå tillbaka nästa vecka och köra ännu hårdare. Det sista årets stress och mitt psykiska mående har verkligen satt sina spår även fysiskt så det är dags att ta tag i det nu och bli starkare och slankare. Jag ska fylla 35 i vinter och känna mig på topp ?

Nu ska jag gå och laga middag så den är klar när min man kommer hem från jobbet. Vi hörs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.