Träningen är igång! – janemarina

janemarina

Träningen är igång!

Detta inlägg är reklam för Bubbleroom och inlägget innehåller annonslänkar

Hej bästa ni!

Träningen är igång för mig och jag kan inte annat än att jag älskar det! Det har varit väldigt mycket i starten av det nya året och jag har bestämt mig för att träningen behöver få en större del i min vardag, i mitt liv för att jag ska orka och få nya krafter. Jag är i valet och kvalet att byta gym också. Får köra 10 min längre, men det får det vara värt!

Nu inför min träning så har jag unnat mig lite nya träningskläder. Finns det något annat som ger så mycket inspiration!! Dessa kläder är från Bubbleroom Sport och de håller grym kvalité och är så galet snygga. I deras sortiment har de så mycket nytt! Kika in om du inte har gjort det.

Vad tycker ni? Jag älskar färgerna! Länk till mina tights hittar ni här (annonslänk) och till jackan här! (Annonslänk)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.