janemarina – En till LOPPI.se webbplats

janemarina

Annons

Projekt- sängen i gästrummet!

Det är inte varje dag som vi har gäster, men jag tycker att det känns väldigt trevligt att ha ett gästrum där vänner och familj kan sova. Gästrummet ligger intill vår hall och jag vill att detta rum ska vara minst lika ombonat och fint som våra andra rum i huset. Jag har en liten lista på saker som behöver inhandlas, men jag ska gå igenom vad vi har innan jag beställer. Det ska verkligen vara ett rum att trivas i. Jag vill bädda sängen så att den känns som en hotellsäng. Tänkte visa lite inspirationsbilder hur jag tänker mig.

Min inköpslista: Sänggavel! Det är ett måste, det ramar in sängen så fint. Har dock svårt att välja vilken färg jag ska köra på. Jag behöver även köpa sängkappa, överkast och hotellkuddar. Jag har även kikat på ett påslakan set som jag tycker är oerhört fint. Jag ska visa er det nedan. Jag hittade en röd matta tidigare i veckan i vårt förråd som jag gömt undan. Testade att lägga den under sängen och det blev verkligen bra! Det blev ännu mer ombonat. Hade egentligen inte en tanke på att blanda rött och grått, men kombon blev så bra!

Detta projekt känns nästan roligare än när vi gjorde i ordning sovrummet. Att skapa fint i hemmet är bara så kul!

Bilderna är lånade från: Pinterest

Det var dessa påslakan jag menade! Så fina! Ni hittar dessa hos Jotex.

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Tills döden skiljer oss åt

Det har varit en sorgsen dag idag, men den har samtidigt varit fylld av så mycket kärlek, skratt och stor värme. En dag där jag tänkt så mycket på livet, känt livet så så starkt. I kyrkan satt Linus och jag och höll varandra i händerna. Vid ett ögonblick kollade jag ner på våra knutna händer och det enda jag kunde tänka på var att “den här mannen vill jag leva med tills döden skiljer oss åt” Snart åtta år tillsammans och jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom. Vårt liv, vår dotter, vår snart kommande bebis, vår framtid, ja allt spelades upp i mitt huvud och jag känner mig så oerhört lyckligt lottad, men samtidigt så rädd. Rädd att förlora allt detta. Ibland kan den rädslan vara så smärtsam när dessa spöktankar kryper sig på. Jag får en klump i halsen som skaver, som nästan kväver mig. Den rädslan gör så jäkla ont. Paniken som kan uppstå när dessa känslor kommer. Det är känslor som jag inte visste att jag hade. Vet ni vad jag menar?

Livet är livet och det måste levas. Jag får ofta skjuta undan mina katastroftankar för att inte fångas i allt det onda som kan ske. Jag får ofta påminna mig om att njuta av livet här och nu och vara tacksam och njuta av allt. Litet som stort. Det finns så mycket i vår vardag som emellanåt tar energi, men som i slutändan är så obetydligt. Jag älskar livet och vill ge det bästa för mina små troll. Detta hand i hand genom livet med Linus.

Nu ska jag lägga mig och sova. Ville bara dela med mig av lite kvällstankar. Känner mig lite lättare nu.

Kram Jane

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons