Julen som varit och små tips! – janemarina

janemarina

Julen som varit och små tips!

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Cervera

Så ska julen snart plockas bort. Jag har en tendens att vilja plocka ner allt så fort julafton är över. Tror inte jag är ensam om detta… Tänkte ändå låta det få vara kvar tills efter nyår.

Cervera har just nu grymma priser på sin hemsida. Lite därför som jag ville kika in här. Om man är en julälskare som jag så kan man ju köpa julpynt till grymt pris redan nu och spara det till nästa år. Ett litet tips bara!

Stjärnan i granen är från George Jensen och den kommer följa med mig livet ut. Det är jag övertygad om. Länk till den hittar ni här! De små svarta ljuslyktorna på bordet är från Skultuna och var en julklapp från mig själv till mig själv. Direktlänk här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.