En dagens outfit! – janemarina

janemarina

Annons

En dagens outfit!

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Bubbleroom 

Vill avsluta den här fina dagen med att kika in och visa er min dagens. Jag gör ju det ganska sällan och jag vet ju att många av er gillar just outfit bilder. Jag har på mig ett snyggt linne från märket Make way som finns att köpa hos Bubbleroom. Hade det idag till ett par svarta jeans. Så enkelt men snyggt. Länk HÄR! (Annonslänk)

Idag har jag och min vän Jenny umgåtts i skärholmen med våra små. Vi sprang igenom varenda butik i jakt på julklappar men tyvärr kunde jag inte bocka av listan med det. Kommer sluta med att jag beställer allt. Det är ju trots allt så mycket skönare!

Juste! Ni vet väl om att Bubbleroom har fri frakt fram till 2/12, det är weekend deal. Hur bra som helst! Detta om man handlar för minst 70 kr. Så passa på att fynda din juloutfit kanske.

Nu väntar sängen. Så så trött! Kram och god natt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons