Vår förstå måndagmorgon – janemarina

janemarina

Vår förstå måndagmorgon

Jag har i skrivande stund Molly i famnen. Melina och jag äter havregrynsgröt. Hon kollar paddan och jag passar på att blogga lite. Vet ni, det här är första dagen som jag är helt själv med mina tjejer för nu har Linus börjat jobba. Nu ska jag börja skapa lite rutiner för våra dagar här hemma, men den här veckan så börjar jag med att känna efter lite vad som blir bäst.

Jag tänkte be er om tips. Ni som är föräldralediga och har syskon hemma. Vad gör ni om dagarna? Tips på aktiviteter? Hur lägger ni upp er dag?

Idag när vi har ätit frukost så ska vi till lekparken och sen en liten sväng till affären. I eftermiddag kommer mina fina kollegor på besök. Som jag saknat dom!

Fin måndag till er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.