En inredningsdetalj som jag älskar! – janemarina

janemarina

En inredningsdetalj som jag älskar!

Detta inlägg är i samarbete med Cervera och inlägget innehåller annonslänkar

Ljusstaken från Skultuna är en stor favorit för mig! Jag köpte den för snart ett år sedan och är fortfarande lika glad över den. Vissa inredningsdetaljer är så värda att lägga en extra liten slant på. Denna hittar ni hos Cervera! (Reklamlänk) Finns även en liten vas som man kan lägga i också, men denna får kan köpa för sig.

Cervera har förresten grymma erbjudanden just nu! Kika in på deras hemsida vettja! Jag har redan klickat hem första julklappen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.