Och där sprack budgeten! – janemarina

janemarina

Och där sprack budgeten!

God morgon fredag!

Så härligt med helg och få ha familjen hemma. Vi har inga planer i helgen då vi måste ta allting som det kommer. Allt är beroende på hur envis den här lilla kotten är. Vi kommer nog hitta på någonting litet i alla fall. Blir säkert en tur till parken och lek ute på gården. Har ni något roligt planerat inför helgen? 

Igår kväll satt Linus och jag och planerade månadens viktiga inköp som vi måste göra. Att ha hus innebär en hel del tråkiga köp, men som i slutändan är oerhört viktiga och faktiskt är lite av ett måste. Den här månaden blir dyr för  vi MÅSTE köpa en luftvattenvärmepump. Det är en stor kostnad, men som kommer att dra ner våra kostnader för el och värme månadsvis. Så i längden kommer detta att gynna oss. Roliga renoveringar, inredning och annat får då helt enkelt bortprioriteras, men så är det när man är husägare helt enkelt. En sak som vi märkt med att ha hus är att även fast man har en tydlig plan med vad saker och ting ska kosta, så kommer det ofta oväntade utgifter. Luftvattenvärmepump är dock inget oväntat för oss, men det kan ändå kännas som att där sprack budgeten för utgiften är så jäkla tråkig, haha! Ett lass med ved ska också köpas och det känns ju inte jättekul… Men det värmer ju gott sen när kylan tar vid.

Nu blir det en kopp kaffe och sen ska husets täcken och kuddar kastas ut för att vädras!

Önskar er en fin start på helgen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.