Det hade kunnat sluta riktigt illa – janemarina

janemarina

Det hade kunnat sluta riktigt illa

Det här kommer låta helt galet det jag nu ska skriva. Häromdagen när jag körde in på vår gård efter att ha varit iväg och handlat så ser jag plötsligt älgar som speglar sig i vindrutan på något sätt. Jag kopplar inte det jag ser, utan öppnar bildörren, men då jag rör mig som en snigel så hinner jag inte lyfta ut mitt ben ur bilen när jag ser hur älgarna springer mot mig. Jag drar igen bildörren och in i bilen springer ena älgen och sedan vidare längst vår husvägg.

Jag satt chockad kvar i bilen och försökte förstå vad jag precis hade sett. Ringde Linus och försökte förklara vad som hänt. Tänk om jag hade klivit ur bilen? Det hade kunnat sluta riktigt riktigt illa. Det enda som snurrade runt i mitt huvud var vår lilla bebis i magen.

Älgar är verkligen oerhört stora och mäktiga djur, men de kan verkligen vara farliga beroende på vart du stöter på dom. Jag går helst inte ute själv på kvällen heller, älgarna skrämmer mig definitivt mer än mörkret…

Lånad bild från pintrest

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.