Dagens loppisfynd! – janemarina

janemarina

Dagens loppisfynd!

Idag när mamma och jag hade varit iväg på lite myslunch så hoppade vi lite snabbt in på en nyöppnad loppis i närheten där vi bor. Att gå på loppisar har alltid varit en fröjd för oss. Det är så kul att planera vart man skulle kunna ha vissa saker, lyckan i att hitta sådant man varit ute efter länge och alla fynd man kan göra om. Idag i alla fall så fann jag dessa vägglampor eller vad de kallas. För etthundra riksdaler så blev de mina. Så värt. Jag kommer däremot att ge dom lite kärlek och byta kontakten till dom. Men visst är dom fina? Jag tror att dessa kommer bo fint i hallen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.